keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Alamäkiä ja ylämäkiä - 3 päivää lähtöön

Aina ei kaikki suju suunnitellusti.

Matkalaisiin iski pari päivää sitten kamala pöpö, joka kaatoi patjan pohjalle (kun ei ole enää sänkyä mihin kaatua) yhden toisensa jälkeen. Ensimmäinen uhri olin tietenkin minä, Joanna. Yksi ilta meni korkeassa kuumeessa ja aamulla vielä heikotti. Juha olikin sitten seuraavana päivänä sairaana. Mariusta koeteltiin rankimmin. Poika oksenteli koko eilisen päivän ja oli tosi kurjassa kunnossa. Tänään olikin sitten Kevinin vuoro ja nyt vaan pidetään sormia ja varpaita ristissä että Rebecca ehtii sairastaa mokoman vatsapöpön ennen lähtöä. Mikä voisikaan enää olla kamalampaa kuin oksenteleva 3-vuotias lentokoneessa?

Ne alamäet onneksi toistaiseksi loppuivat sitten siihen.

Kiitos Annen ja Jarin, talon lopputyhjennys sujui kuin rasvattu. Juha ehti jo toissa päivänä viedä ison lastin tavaroita Anettelle ja Mikalle, ja eilen lähti toinen iso autollinen tavaraa Fidaan kierrätykseen. Tänään menikin sitten monta säkillistä tavaraa jo roskiinkin. Huomiseksi jäi vielä autollinen tavaraa Fidalle ja toinen mokoma roskiin. Kaikkea sitä onkin tullut säilytettyä nurkissaan.

Jari oli aivan korvaamaton apu tavaroiden kantamisessa. Kaiken lisäksi saimme varastoitua ne muutamat laatikolliset tavaraa, jotka halusimme (tai jouduimme ajan puutteen vuoksi) säästää, Annen ja Jarin varastoon. Suurkiitokset molemmille!

Kun tavaroita ei enää ole, huomaa jo konkreettisesti, että lähtö lähenee. Kaiken pakkaus- ja myyntihässäkän keskellä ei ole ehtinyt itse matkaa ajattelemaankaan. Nyt on aikaa sillekin. Taas on siirrytty askel eteenpäin.

Piirustusvälineitä löytyy vielä

Leluttomat leikitkin on kivoja!

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että pöpö häipyy nopsaan kuvioista. Ihanaa matkaa teille :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä :-), toivotaan että olette nyt sitten ennakkoon poteneet "matkataudit" ja ei tarvitse enään reissun päällä sairastella! Mielenkiinnolla odotan matkapäiväkirjaanne & toivotan jo oikein ihanaa matkaa!

    VastaaPoista